Menu

Cart

Ochrana osobních údajů

Firma VONO SPORT s.r.o. se zavazuje chránit soukromí všech svých zákazníků. S jejich veškerými osobními údaji nakládáme plně v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů ( jména, příjmení, adresy ). Tyto údaje slouží pouze pro interní potřebu a nebudou poskytnuty třetím stranám, s výjimkou dopravců, kterým jsou předávány pouze v nezbytném rozsahu. Jsou také plně zabezpečeny proti zneužití podle zákona o ochraně osobních údajů.

Souhlas udělujete společnosti:

VONO SPORT s.r.o., se sídlem 29.dubna 259/33, 700 30  Ostrava-Výškovice, IČ: 25838911, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 20797.

Zaslané kontaktní údaje zpracováváme za účelem vyřízení poptávky a objednávky.
E-mail zpracováváme také za účelem zasílání našich novinek. 

Firma VONO SPORT s.r.o. vymaže registrovaného zákazníka z databáze v případě, že o to písemně požádá. 

VONO SPORT s.r.o.

29. dubna 259/33

700 30 Ostrava - Výškovice

IČO: 258 38 911     DIČ: CZ25838911

Raiffeisenbank a.s. - č.ú. 213875919 / 5500

 

Telefony ( 9:00 - 17:00 hod.)

Mobil: +420 702 919 777

            +420 608 928 560  

FAYN:  212 241 427

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

E-shop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.

Souhlasím
Color I Color II Color III

Přihlášení nebo Registrace