Menu

Cart

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky firmy VONO SPORT s.r.o.
se sídlem: ul. 29. dubna 259/33, 700 30 Ostrava–Výškovice, platné od 1. 1. 2014


Obsah
1. Kupní smlouva
2. Objednávka
3. Cena zboží
4. Slevy pro jednotlivce, školy a sportovní oddíly
5. Způsoby platby
6. Dodací podmínky na území ČR
7. Dodací podmínky pro Slovensko
8. Záruční podmínky – reklamace
9. Ochrana osobních údajů


1. Kupní smlouva

Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy. Tato kupní smlouva je uzavřena závazným potvrzením návrhu kupní smlouvy prodávajícím. Uzavřením kupní smlouvy kupující rovněž stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.


2. Objednávka

Veškeré objednávky přijaté prostřednictvím internetového obchodu na stránkách firmy VONO SPORT s.r.o. www.vono.cz/eshop nebo e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. je nutno zasílat s přesným označením zboží dle katalogu ( názvu, obj. čísla, velikosti, počtu kusů, přesnou adresou objednavatele i s dodací adresou ) - případně s telefonním číslem pro vzájemnou komunikaci. Veškeré objednávky jsou považovány za závazné po potvrzení objednávky firmou VONO SPORT s.r.o. 
Firma VONO SPORT s.r.o. si vyhrazuje právo odmítnout objednávku kupujícího, který v minulosti nesplnil svůj závazek, nepřevzal objednané zboží a způsobil firmě VONO SPORT s.r.o. škodu.


3. Cena zboží

Ceny uvedené v e-shopu i katalogu firmy VONO SPORT s.r.o. jsou ceny konečné včetně DPH 21%.


4. Slevy pro jednotlivce, školy a sportovní oddíly

Při odběru zboží v celkové částce nad 3 000,–Kč vč. DPH nebude na území ČR účtováno poštovné a balné.
Při odběru zboží v celkové částce 6 000,–Kč až 10 000,-Kč bude poskytnuta sleva ve výši 3 % a na území ČR nebude účtováno poštovné a balné.
Při odběru zboží v celkové částce 10 000,–Kč až 20 000,-Kč bude poskytnuta sleva ve výši 5 % a na území ČR nebude účtováno poštovné a balné.
Při odběru zboží v částce nad 20 000,-Kč bude sleva stanovena dohodou a nebude účtováno poštovné a balné. 


5. Způsoby platby

Dobírkou – platba při převzetí zboží přepravní službou.
Bankovním převodem – při volbě platby bankovním převodem od nás obdržíte zálohovou fakturu a po jejím uhrazení na náš účet u Raiffeisenbank a.s. č. ú. 213875919 / 5500 Vám v dohodnutém termínu odešleme objednané zboží.


6. Dodací podmínky

Zboží, které je skladem bude dodáno do 3 pracovních dnů. V případě, kdy není zboží skladem nebo je u nás vyráběno na zakázku s dobou dodání delší než 1 týden Vás budeme ihned kontaktovat k dohodě o termínu jeho dodání.

Pří dohodnuté platbě předem / například u výrobků s potiskem na přání kupujícího / expedujeme zboží až po přijetí platby za zboží na náš účet.

Dodací lhůta je např. u sportovních dresů pro týmy cca 2 týdny. Z důvodů potisku jmény, názvy klubů, logy atd. je nutná záloha ve výši alespoň 50 %. V případě požadavku na kratší dodací lhůtu je možné dojednat individuální termín s dohodnutou přirážkou.

Zboží je odesíláno kupujícímu Českou poštou

Poštovné

Objednané zboží bude odesláno na dodací adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty. Pokud objednané zboží převýší částku 3 000,-Kč vč. DPH, je poštovné / dopravné / ZDARMA
Pro získání více informací o výši plateb za poštovné / dopravné / klikněte na odkaz ZDE

Dodací podmínky včetně poštovného / dopravného / pro země EU kromě Slovenska je sjednáváno individuálně. 


7. Dodací podmínky pro Slovensko

Zásilka je firmou VONO sport přepravena na pobočku společnosti Uloženka.cz a následně prostřednictvím Slovenské pošty na adresu zákazníka s platbou na dobírku. Zákazníci si také mohou vyzvednout zásilku osobně na pobočce společnosti Uloženka.cz v Bratislavě nebo na dalších 39 výdejních místech ve Slovenské republice, které společnost Uloženka,cz provozuje ve spolupráci se smluvními partnery.
V případě objednávky zboží nad 5 000,–Kč vč. DPH je POŠTOVNÉ A BALNÉ ZDARMA!
Při odběru zboží nad 10 000,-Kč / ekvivalent v EUR / bude sleva sjednána individuálně.


8. Záruční podmínky a reklamace :

Na všechny výrobky nabízené firmou VONO SPORT s.r.o. na internetových stránkách www.vono.cz platí zákonná záruční lhůta 24 měsíců ode dne převzetí zboží, která je stanovena zákonem (§ 620 OZ). Poskytnuta záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruční dobu nelze zaměňovat s dobou obvyklé životnosti výrobků, tj. s dobou, po kterou při správném užívání a ošetřování může výrobek vzhledem ke svým vlastnostem a intenzitě užívání vydržet. Reklamaci je nutno uplatnit ve firmě VONO sport, v níž bylo zboží zakoupeno (s příslušným prodejním dokladem) bez zbytečného odkladu, aby mohla být správně posouzena a vyřízena do 30 dnů od jejího uplatnění. Byla-li smlouva uzavřena pomocí komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel právo dle § 53 odst. 7 OZ od smlouvy odstoupit do 14-ti dnů od převzetí zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení od kupní smlouvy v této lhůtě, je nutno splnit níže uvedené podmínky:

Navrácení zboží:

Odesláním e-mailu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s textem: Chci jednostranně odstoupit od smlouvy ze dne (datum) . . . . číslo dokladu nebo faktury . . . . a požaduji vrácení uhrazené částky. Datum, jméno a příjmení, adresa.
Zboží pak kupující na vlastní náklady doručí na adresu prodávajícího (VONO SPORT s.r.o., 29. dubna 259/33, 700 30 Ostrava–Výškovice) spolu s přiloženou kopii výše uvedeného e-mailu.

Zboží nesmí jevit známky jakéhokoliv opotřebení a musí být zpět zasláno v originálním obalu se všemi etiketami od výrobce spolu s kopii dokladu o koupi zboží v našem obchodě. Poštovné spojené se zasláním zboží zpět k prodejci hradí kupující. Zboží nesmí být zasíláno na dobírku, taková zásilka nebude převzata. Doporučujeme Vám zboží pojistit.
Při splnění výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám plnou kupní cenu zašleme složenkou na udanou adresu nebo převodem na Váš bankovní účet, a to nejpozději do 14-ti pracovních dnů po obdržení zboží.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude odstoupení od smlouvy akceptováno a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.
Možnost odstoupit od smlouvy se nevztahuje na dodávku zboží vyrobeného nebo upraveného na přání kupujícího.


9. Ochrana osobních údajů

Firma VONO SPORT s.r.o. se zavazuje chránit soukromí všech svých zákazníků. S jejich veškerými osobními údaji nakládáme plně v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů ( jména, příjmení, adresy ). Tyto údaje slouží pouze pro interní potřebu a nebudou poskytnuty třetím stranám. Jsou také plně zabezpečeny proti zneužití podle zákona o ochraně osobních údajů.
Firma VONO SPORT s.r.o. vymaže registrovaného zákazníka z databáze v případě, že o to písemně požádá.

VONO SPORT s.r.o.

29. dubna 259/33

700 30 Ostrava - Výškovice

IČO: 258 38 911     DIČ: CZ25838911

Raiffeisenbank a.s. - č.ú. 213875919 / 5500

 

Telefony ( 9:00 - 17:00 hod.)

Mobil: +420 702 919 777

            +420 608 928 560  

FAYN:  212 241 427

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Color I Color II Color III

Přihlášení nebo Registrace